Naučíme Vás pracovať rýchlo, efektívne a bez ďalších nákladov.

Ušetríte tak čas aj peniaze.

Najpredávanejšie

CANVA MANUÁL
Efektívne využitie dizajn manuálu

AI ZÁKLADY
Spoznaj a používaj umelú inteligenciu

VLASTNÝ E-SHOP
Všetko, čo potrebujete vedieť

Canva

CANVA MANUÁL
Efektívne využitie dizajn manuálu

Chcete zviditeľniť a dostať do povedomia vašu značku? Neviete aplikovať váš dizajn manuál do praxe, no chcete ho používať na dennej báze? Pretransformujeme váš, už existujúci dizajn manuál do platformy Canva a naučíme váš tím, ako s ním efektívne pracovať.

CANVA MANUÁL a BRAND IDENTITA

Nie ste spokojný s vašou firemnou prezentáciou či cenovou ponukou, ale neviete s ňou už ďalej pohnúť? Nemáte interného grafika a chcete, aby aj vaša sekretárka vedela rýchlo pripraviť základné prezentačné materiály? Vytvoríme vám základný dizajn manuál priamo v Canve a zaškolíme váš tím na jeho používanie.

CANVA MANUÁL
Komplexné školenie pre každého

Chcete rýchlo a efektívne vytvárať jednoduchú grafiku či content na sociálne siete bez zbytočných nákladov? Chcete zjednotiť svoju firemnú či osobnú prezentáciu? Posuňte sa o level vyššie bez zbytočných mesačných nákladov či externej pomoci! Komplexné školenie na používanie Canvy pre každého. 

Sociálne siete

Sociálne siete – maximum pre začiatočníkov

Ako ovládnuť sociálne siete, efektívne a úspešne? Chcete vedieť ako vyťažiť zo sociálnych sietí maximum? Všetko o sociálnych sieťach a tvorbe contentu od základov pre každého.

Sociálne siete na mieru

Sociálne siete v praxi a konkrétne odporúčania pre vašu firmu. Na základe krátkeho rozhovoru v úvode školenia, analyzujeme vhodnosť a možnosti využívania sociálnych sietí presne pre vašu firmu. 

Sociálne siete na mieru + mesačný plán

Sociálne siete v praxi! Na základe krátkeho rozhovoru v úvode školenia vám konkrétne odporúčíme efektívne možnosti využívania sociálnych sietí pre vašu firmu s vypracovanou mesačnou stratégiu a kalendárom príspevkov.

AI školenie

AI ZÁKLADY
Spoznaj a používaj umelú inteligenciu

Vzdelávacia prednáška a základný prehľad o vývoji, možnostiach, súčasnom stave ako aj o predpokladanej budúcnosti umelej inteligencie. Zrozumiteľne podané informácie pre každého s ukážkami z overenej praxe.

AI V AKCII
Prednáška s workshopom

Vzdelávacia prednáška a praktický workshop so základným prehľadom o vývoji, možnostiach, súčasnom stave ako aj o predpokladanej budúcnosti umelej inteligencie zamerané na konkrétne spôsoby využitia AI.

AI NA MIERU
Personalizovaná prednáška s workshopom

Kombinácia prednášky a praktického workshopu, prispôsobená konkrétnym potrebám vašej firmy. Základný prehľad o vývoji, možnostiach, súčasnom stave ako aj o predpokladanej budúcnosti umelej inteligencie zamerané na konkrétne spôsoby využitia AI.

E-shop

VLASTNÝ E-SHOP
Všetko, čo potrebujete vedieť

Zvažujete založenie eshopu, ale neviete či a ako začať? Podelíme sa s vami o naše bohaté skúsenosti z e-commerce biznisu.

zmysluplné partnerstvá prinášajú výsledky. 

Počas našej viac ako 10 ročnej cesty sme pomáhali plniť ciele aj týmto značkám.