Podcast

Marketingový labák

Podcast, kde prinášame najnovšie trendy, zákulisné informácie a praktické tipy zo sveta marketingu. Tento podcast je pre všetkých, ktorí sa chcú zlepšovať vo svojich zručnostiach, objavovať nové stratégie a rozumieť fungovaniu marketingu na najvyššej úrovni. Každá epizóda vás prevedie rôznymi témami od tvorby efektívnych newsletterov, cez dizajn v Canve až po riešenie zlej reputácie reklamných agentúr.

Marketingový labák vám ponúka priamy pohľad do zákulisia marketingových kampaní, analytické čísla a reálne skúsenosti, ktoré vám pomôžu pochopiť, ako dosiahnuť úspech v digitálnom svete. Pozývame si zaujímavých hostí, s ktorými diskutujeme o ich vlastných skúsenostiach a radách, ktoré vám môžu ušetriť čas a energiu pri budovaní vašich marketingových stratégií.

Či už ste freelancer, majiteľ malej firmy, alebo pracujete v marketingovej agentúre, náš podcast vám prináša praktické riešenia, ktoré môžete aplikovať ihneď. Pripojte sa k nám a objavte nové perspektívy, inšpirácie a nápady, ktoré vám pomôžu rásť. Marketingový labák – podcast pre každého, kto chce marketing robiť lepšie a efektívnejšie.

zmysluplné partnerstvá prinášajú výsledky. 

Počas našej viac ako 10 ročnej cesty sme pomáhali plniť ciele aj týmto značkám.